De kerstborrel

De kerstborrel op de zaak is altijd zo’n standaard “niet echt verplicht, maar je word wel verwacht” activiteit. Met frisse tegenzin ging ik daar ook dit jaar weer naartoe. Ik had Vera beloofd haar thuis te brengen. Ze grijpt nogal eens naar de fles tijdens dit soort bijeenkomsten en ik drink toch niet dus dat had ze zo met geregeld.

Ze zag er weer appetijtelijk uit. Mooi zwart jurkje, zwarte panty’s, hoge hakken, haar C-cup kwam mooi uit in haar jurkje en stralende geile ogen. Bij de toiletten kwam ik haar halverwege de avond tegen. Van al die cola moest ik heel even. Brutaal en dronken vroeg ze: “Mag ik kijken als jij plast?” Een beetje verbouwereerd over deze vraag was ik wel, maar stemde toch toe. “Dat is een harde straal voor zo’n oude knar”, zei ze en pakte mijn pik. “Vera, niet doen. Je bent dronken”, zei ik zachtjes maar toch genietend. Ze lachte “Wordt die oude pik ook zo hard als je straal?” vroeg ze met een lichte dubbele tong en ze masseerde zachtjes mijn staaf. “Mijn kinderen zijn bij opa en oma logeren”, vervolgde ze het gesprek met mijn pik nog in haar hand. Zachtjes trok ze me af. “We moeten weer terug, Vera, anders valt het op”.

Gelukkig was de kerstborrel om 21.00 uur al afgelopen. Vera en ik liepen naar de auto. Ze had mijn arm vast, want ze had tijdens het lopen lichte ondersteuning nodig. Ik opende de deur voor haar en ze ging zitten. Ze trok haar strakke jurkje wat omhoog, zodat ze wat lekkerder zat.

De verwarming zette ik vol aan, zodat het snel warm werd in de auto en de alcohol bij haar zijn werk deed. We hadden een ritje van zo’n 25 kilometer voor de boeg. De decolleté van haar jurkje had ze iets omlaag gedaan, zodat ik vanuit mijn ooghoeken af en toe een blik op haar mooie borsten kon werpen. Haar hand voelde ik op mijn dijbeen en liet haar begaan. Al snel maakte ze de knopen van mijn broek los, duwde de elastieke band van mijn boxer omlaag en trok mijn halfstijve lul meteen uit mijn boxer. Al rijdend ging ze op haar knieën op de bijrijdersstoel zitten, bukte voorover en zoog mijn pik haar mond in. Met haar tong draaide ze rondjes rond mijn eikel en zakte daarna weer met haar warme mond over mijn natte pik heen. Ze nam hem diep in haar mond. Haar neus voelde ik mijn buik raken. Met mijn ogen op de weg gericht pijpte ze me geweldig. Na een paar kilometer voelde ik dat het niet lang zou duren voordat ik klaar zou komen. “Vera, ik kom…”. Ze pijpte door en met een lichte grom spoot ik een volle lading sperma achter haar keel in. Ze pijpte door tot de laatste straal haar keeltje inging. Ze slikte alles door en likte mijn pik schoon.

We reden haar straat in. Mijn halfstijve pik hing nog uit mijn broek en Vera zat weer recht op haar stoel. “Kom je nog even mee naar binnen, Mav? vroeg ze me aankijkend met geile oogjes.

Op haar hoge hakken liep ze naar de deur. Ze had mooi gevormde benen en haar kuiten kwamen door haar hoge hakken er goed in uit. Ze stak de sleutel in de deur en ik legde mijn hand even op haar lekkere billen. Binnengekomen in de gang pakte ze me vol op mijn mond, duwde haar tong mijn mond in en begon me hevig te tongen. Haar poesje duwde ze tegen mijn pik aan. Mijn handen verdwenen onder haar jurkje en ik begon haar billen te kneden. “Kom we gaan naar boven, Mav. Ik ben zo verschrikkelijk geil”.

Snel pakte ze nog een fles wijn mee naar boven. Ik kleedde me snel uit maar hield mijn boxer nog aan. Ik ging achter haar staan en kleedde haar langzaam uit. Mijn harde pik nog in mijn boxer duwde ik tegen haar bilspleet. Haar kanten zwarte BH maakte ik los en begon haar geweldige tieten te masseren. Al snel stonden haar tepeltjes stijf. Ik speelde ermee. Met mijn andere hand ging ik voorlangs naar haar al behoorlijk natte kutje. Ik masseerde haar lipjes en al snel verdween mijn vinger haar natte grotje in. Ze was goed nat en het duurde niet lang voordat ze licht begon te kreunen. Haar hand kwam naar achteren en verdween mijn boxer in. Ze masseerde mijn ballen. “Mav, ik heb zin in je. Neuk me”.

Ze draaide zich om en trok mijn boxer uit. “Zo Mav, jij hebt er ook zin in”, zei ze toen ze mijn pik zag. Mijn stijve neuklat stond op volle oorlogssterkte. De Viagra werkte dus echt. Op de bijsluiter stond dat bij seksuele opwinding een volledig harde erectie van vier uur mogelijk is.