In mijn zomerjurkje op het terras

Mijn naam is Miriam en ik vertel jullie graag over mijn seksuele ervaringen toen ik zessendertig was in 2002. Hier mijn zesentwintigste waargebeurde verhaal. Ik ben een in Amsterdam geboren en getogen halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein en woog toen ca. 50 kilo met cup maat 70 C.
Het was een prachtige zomerse zaterdag. Ik ging onder de douch en trok een luchtig zomerjurkje aan en maakte ontbijt voor mezelf en mijn man Gerard. Ik gooide de kussens op de terrasstoelen en bank en ging lekker op ons terrasje zitten. De zonscheen heerlijk. Ik deed mijn jurkje omhoog en ging er goed voor zitten en liet de zon mijn kutje verwarmen. Als ik rokjes of jurkjes draag heb ik nooit een slipje aan. Toen Gerard verscheen vroeg ik hem me te beffen. Hij kroop heerlijk tussen mijn benen en hij liet me zalig klaarkomen. Ik draaide me om en ging wijdbeens op de bank zitten en keek over de IJhaven heen en voelde zijn dikke pik bij mij naar binnen dringen. Met lange halen neukte hij me lekker hard. Gelijktijdig hadden we onze climax.

Niet veel later fietsten we de stad in. Heerlijk waaide de wind door mijn zomerjurkje heen en langs mijn blote dijen en kutje. Ik was nog steeds horny. Mijn tepels prikten door mijn jurkje heen. We parkeerde onze fietsen bij de ingang van het Vondelpark en liepen het park in. Het was een gezellige drukte. Overal lagen Amsterdammers en toeristen lekker in het gras. Het leek wel of er alleen maar mooie en lekkere meiden en mannen in het park aan het sporten waren. Mijn kutje was zo nat. Ik voelde druppelsjes vocht uit mijn kutje langs mijn dijen druipen. Bij het Melkhuisje gingen we op het terras zitten voor de lunch. Ik vertrok direct naar de toilet om me klaar te vingen. Opgelucht kwam ik terug bij Gerard. Ik vertelde hem dat ik zo geil was, dat ik me eerst even moest klaar vingeren. Gerard vond het wel grappig en gaf me een dikke zoen op mijn mond en kneep even snel in mijn stijve tepel. Hij weet dat ik dan nog geiler wordt. De rotzak.

We bestelden de lunch die niet veel later kwam. Heerlijk zaten we in het zonnetje met uitzicht op het park en de joggende mannen en vrouwen. Aan de overkant van de vijver was een jongeman met een heerlijk lichaam oefeningen aan het doen. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. Ik was nog steeds bloedje geil. Gerard ziet altijd alles. ‘Mooi uitzicht en nog steeds geil’, vroeg hij. Ik glimlachte veel betekenend. Tot mijn verrassing kwam die jongen niet veel later schuin tegenover ons zitten en bestelde een drankje en een broodje. Wat een mooie jongen. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. Allemaal geile gedachten kwamen in mij op. Mijn kutje werd steeds natter en begon te broeien. Ik deed mijn benen verder uiteen om wat verlichting te krijgen. De jongen keek steeds vaker in mijn richting. Ik trok mijn benen wat omhoog. Ik wist het zeker. Hij kon mijn kutje in het zonlicht zien glinsteren.

Gerard zag aan mijn gezicht dat ik genoot van de aandacht van deze mooie jongen en mijn geile verlangens. Hij stond op en gaf me een lieve warme zoen op mijn mond. ‘Ik ga betalen, zei hij en veel plezier’. Hij liep naar de jongen toe. Ik zag ze praten en de jongen naar mij kijken. Gerard ging het café binnen. Niet veel later zag ik Gerard weglopen. De jongen kwam naast me zitten en gaf me een zoen op mijn wang. Hij stelde zich voor als Dennis. Ik zei mijn naam. Hij legde zijn hand op mijn been. Het voelde goed. Langzaam ging zijn hand omhoog tot aan mijn poesje. ‘Spannende vrouw, zei hij, geen slipje aan’. Zijn vingers gingen oven mijn lipjes en over mijn klitje. Een elektrische siddering ging door me heen. Zijn vinger ging tussen mijn lipjes. ‘Lekker nat’ zei hij. ‘Waar woon je’ vroeg ik. Vlakbij antwoorde hij. ‘Kom op dan gaan we’ zei ik. Hij bleek om de hoek op de Overtoom te wonen. W