Toch ook haar zusje

Zoals je al eerder heb kunnen lezen, had Shania mij misleid met een beschadigd ID bewijs, waar ik pas achter kwam, toen haar zusje “Emmy” haar op kwam halen, en haar verraden. Shania probeerde Emmy toen ook zo ver te krijgen dat ik haar zou mogen neuken, wat haar niet lukte, maar Emmy liet mij toen voor tien euro wel haar tietjes, en kutje bekijken. Bij hun afscheid, beloofde Shania zachtjes, zodat haar zus het niet hoorde, nog wel een keer terug te willen komen. Ik had al een hele tijd niets van haar gehoord, maar een week of twee voor kerst, belde ze op, dat ze vrij van school was, en weer langs wilde komen. Ik stond al een paar keer uit te kijken of ze aan kwam, en gaf de moed al op. Ik zat nog maar net weer binnen, toen er gebeld werd, en ik Emmy voor de deur zag staan Zo, Emmy, wilde je zus niet komen, vroeg ik, of wilde jij weer tien euro verdienen?

Nee, zei ze, maar heb mij per ongeluk gezegd dat zij toen vijftig euro heb gehad, toen u ze geneukt had, ja en dat wilde ze nu ook wel, want zoveel geld wilde ik niet laten lopen, ik ben nog wel nooit geneukt, en durft het eigenlijk niet, maar toen Shania mij vertelde dat het alleen de eerste keer een beetje pijn doet, en daarna pas echt lekker word, wilde ik het toch ook proberen. O dat kan hoor, zei ik, maar heb Shania dan ook verteld wat ze er nog meer voor gedaan had? Nee, maar ik wil ook wel doen wat zij gedaan heb hoor, zeg maar wat ik moet doen, en ga je mij daar dan bij helpen? Oke, nou doe om te beginnen maar al je kleren uit, want ik wil eerst even lekker met je tietjes en je kutje spelen, kijken of je er geil van word? Emmy had er deze keer geen moeite mee, en snel stond ze naakt voor me. Ik kuste haar tepeltjes, streelde haar kutje, vingerde haar even, en vroeg, hoe vind je dat, word je daar al geil van? O ik weet niet wat geil worden is, maar ik krijg wel een beetje raar gevoel in mijn kutje. O dan ben je al op de goede weg, maak nu mijn broek maar eens los, en haal mijn pik tevoorschijn.

Emmy deed dit eerst even aarzelend, maar toen ze eenmaal mijn pik te pakken had, vond ze het leuk, toen ze voelde dat hij harder werd. O gaat hij altijd zo hard worden, als je die beet pak, vroeg ze? En ga je die nou in me kutje doen, en me neuken? Nee nog niet hoor, maar je leert het al snel, dus ga nu maar voor me op je knieën zitten, dan zal ik je eerst eens in je mondje neuken, kijken of jij het net zo goed kan als Shania. Zonder te aarzelen nam ze mijn pik in haar mond, en begon me te pijpen alsof ze het vaker had gedaan. O, je doet het heerlijk hoor Emmy, ga maar lekker zo door, en als je vold dat ik mijn geil in je mond spuit, kan je het gewoon door slikken hoor. Ze schrok er niet eens van, en dronk een grote straal geil gulzig op. Zo dat was wel lekker, zei ze, is dat nou neuken? Ach dat heet eigenlijk pijpen, maar je kan het ook mond neuken noemen! O zijn er dan nog meer soorten neuken? O ja hoor zei ik, je kan dus mond neuken, of kont neuken, maar ook in je kutje neuken! O zei Emmy vrolijk, dat wil ik dan allemaal doen! Nou dat had ik bij Shania nog niet gedaan, maar het leek me wel lekker in haar strakke kontje te neuken, dus ik zei : nou als je kutje er goed nat voor is, dus je er geil genoeg voor ben, zal ik het allebei wel bij je doen goed? Kom ga maar eens over de leuning van de bank liggen, met je kontje naar me toe! Emmy lag met spanning te wachten wat er ging gebeuren, toen ik haar kutje, wat drijf nat was, een stukje opende, en eerst alleen mijn eikel tussen haar schaam lipjes duwde. Volgens mij had ze al eens eerder geneukt, want zonder weerstand kon ik gewoon verder bij haar binnen dringen. O, zei Emmy, Shania zei dat het de eerste keer een beetje pijn zou doen, maar ik voel dat niet hoor. Ik wild toch haar kontje wel eens proberen, dus ik zei, dat komt zo wel denk ik, maar als ik moet stoppen moet je het zeggen he! Ik trok me uit haar kutje terug, smeerde wat van haar eigen geil op haar bruine gaatje, en duwde mijn eikel haar darm in. Auw, zei Emmy, dat doet wel een beetje pijn hoor!